Butzerbachtal II

Het word weer eens tijd voor een blog met nieuwe foto’s. Fotografie stond even op een laag pitje. Door de verhuizing van Arnhem naar Zeeland in Brabant. Maar ook even tijd voor andere dingen, zoals BBQ’en met de Kamado. Ook een leuke en vooral lekkere hobby. We zijn weer even op vakantie geweest naar de Eifel in Duitsland. Een prachtig afwisselend gebied waar we graag naar toe gaan. Het is ook nog eens lekker dichtbij. Vandaag stond het prachtige Butzerbachtal op de planning. We zijn hier al eens vaker geweest, zie blog. 

De vorige keer dat we er waren stond het water erg laag, hierdoor kon ik bepaalde foto’s niet maken die ik in gedachten had. Deze keer was het helaas hetzelfde geval, het water stond zelfs nog lager. Het werd nog wat erger, vorig jaar was er in dit gebied een zware onweersbui geweest met windhozen. Met als resultaat veel omgewaaide bomen. Deze lagen er nog allemaal en het was best een chaos, sommige gedeelten van de wandelpaden waren zelfs afgesloten. Zie foto’s hieronder, gemaakt met de smartphone.

Hierbij de foto’s die ik gemaakt heb tijdens ons bezoek aan het Butzerbachtal.  Door de vele omgevallen bomen en het lage water heb ik niet veel foto’s kunnen maken maar toch wel enkele leuke beelden en wat andere composities dan de vorige keer. Alle foto’s zijn gemaakt met de Canon 5dMkIII,  Canon EF 16-35mm f/4 IS L en de Hoya Circulair Polarisatie Pro1 Digital polarisatie filter.

Cursusboek Licht in het donker 2022
Vorige Publicatie in cursus boek Licht in het donker
Volgende Het Brackvenn, Hoge Venen in België

Laat een reactie achter

error: