Butzerbachtal

Zo weer terug van een vakantie in de Eifel, Duitsland. Het weer was helaas niet veel soeps, veel regen, harde wind en saaie dichte luchten. Heb hierdoor niet zo veel kunnen fotograferen als in de planning stond, had diverse mooie plekjes uitgezocht maar het weer gooide dus roet in het eten. Maar wel weer een mooie reden om in de toekomst nog eens terug te gaan naar dit prachtige gebied!

Dit blog gaat over het Butzerbachtal, een prachtig gebied met maar liefst 7 watervallen achter elkaar, de een wat groter dan de andere natuurlijk. Ondanks de vele regen die er gevallen was, stond het water peil helaas erg laag. Ik had voor de vakantie al de mooiste plekken uitgezocht, iets wat ik bij elke vakantie doe, het hele gebied uitpluizen op het internet naar mooie spots. Maar goed sommige plekken vielen dus tegen ivm het lage water maar ik heb me aardig uit kunnen leven, genoten van de prachtige natuur en wat mooie foto’s gemaakt!! Het was een mooie trip, hier gaan we zeker nog eens naar terug.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt met de Canon 5dMkIII,  Canon EF 16-35 f/4 IS L en een polarisatie filter.

Het was even passen en meten met het statief in het diepe water voor me maar heb uiteindelijk toch onderstaande foto kunnen maken 😉

 

Vorige Publicatie National Geographic kalender 2018
Volgende Bosuil

2 Comments

Laat een reactie achter

error: