De Steenuil

Vandaag ben ik op stap geweest met Robby Roos. In het verleden zijn we al vaker op stap geweest, bevindingen over spots e.d. wisselen we altijd graag met elkaar uit. Deze keer hebben we de Steenuil op het programma staan. Aangekomen in een mooi gebied, spotten we al meteen de Steenuil. Niet waar we hem graag willen hebben maar de aanwezigheid is al vast een goed begin.


We fotograferen vanuit de auto. Een rijstzak wordt gebruikt ter ondersteuning van de camera/ objectief. Je hebt hier grofweg 2 formaten in. Ik heb een wat kleiner formaat. De fotograaf in ‘actie’.

 

Het werd ons vandaag niet makkelijk gemaakt, een plaatselijke School heeft een fietstocht georganiseerd. Om de paar minuten komt er een stoet met “gillende” kinderen voorbij 🙂 . De plaatselijke boer komt ook nog diverse keren langs met tractor met een giga aanhanger die de nodige stofwolken en onrust veroorzaken.
Na verloop van tijd verkassen we van spot en zijn we rijdend gaan zoeken. Hierdoor hebben we nog enkele mooie foto’s kunnen maken van deze prachtige Uil.
Al met al was het een geslaagde ochtend!!

 

Volgende Canon EF 500mm f/4 IS L

3 Comments

  1. Het was een mooie dag, hè Roby!
    Inderdaad jammer van die gillende blagen op de tienerfietstour, maar vooral die stankbak hielp niet echt.
    Maar je hebt er in ieder geval hele mooie platen aan overgehouden, de volgende keer gaan we weer!

    Groeten

    Robby

Laat een reactie achter

error: